‘iPad 3 enkele weken na aankondiging beschikbaar’

De iPad 3 zou al in verschillende landen zijn gearriveerd, waardoor het waarschijnlijk is dat hij vlak na de aankondiging verkocht wordt. Dit beweren bronnen tegenover 9to5Mac.

iPad 2Bronnen beweren tegenover de website 9to5Mac dat de iPad 3 al in verschillende landen gearriveerd is. Het zou daarom ook waarschijnlijk zijn dat hij enkele weken na de aankondiging verkocht zal worden. Eerder lazen we nog dat de iPad 3 verscheept was. De iPad 3 zal in maart al aangekondigd worden, iets dat in eerdere geruchten ook al beweerd werd. Naast de iPad 3 zal er in maart ook een Apple TV uit de doeken worden gedaan.

De iPad 2 werd in de Verenigde Staten iets meer dan een week na de aankondiging al verkocht. In Nederland moesten we een paar weken langer wachten. De iPad 1 verscheen niet enkele weken na de aankondiging in de winkel.

Volgens 9to5Mac zullen er in maart drie iPads onthuld worden, die intern bekend staan als de J1, J2 en J2a. De J1 is mogelijk een Wi-Fi-model, terwijl de J2 en J2a 3G-mogelijkheden hebben. We zagen eerder de J1 en J2 al geregeld voorbijkomen in geruchten over de iPad 3, vaak in combinatie met verhalen over een retinascherm.

De J1 zou volgens bronnen van 9to5Mac in slechts één kleur verkrijgbaar zijn wanneer hij in de winkel verschijnt. Opmerkelijk, gezien de iPad 2 zowel in het zwart als het wit verkocht wordt sinds zijn verschijning.

Apple zelf heeft nog niks bekendgemaakt. Eerdere geruchten wezen ook al op een evenement in maart, dus we zullen dan vermoedelijk meer te weten komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2012, 17:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.