iOS 5 en iCloud vanaf 12 oktober beschikbaar

Apple stelt iOS 5 en iCloud vanaf 12 oktober beschikbaar voor iPhone 3GS en 4. Online functies, een nieuw berichtencentrum en iMessage zijn belangrijke vernieuwingen in iOS 5.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios-5-functiesApple heeft aangekondigd dat iOS 5 vanaf 12 oktober voor iedereen beschikbaar zal zijn. Ook zal iCloud vanaf dat moment beschikbaar zijn voor iedereen.

Bij iCloud krijg je 5 GB gratis opslagruimte en heb je de mogelijkheid om apps, muziek en andere content te synchroniseren tussen apparaten. iOS 5 is de volgende belangrijke release van Apple’s mobiele besturingssysteem. Het zal te installeren zijn op iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPad 2 en derde/vierde generatie iPod touch. Vernieuwingen zijn onder andere iCloud-integratie, een nieuw Berichtencentrum, allerlei Twitter-functies en PC Free: het in gebruik nemen van een nieuwe iPhone zonder dat je een computer nodig hebt.

Apple heeft gisteravond ook de Golden Master van iOS 5 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Dit is een laatste ontwikkelversie, voordat de definitieve versie van iOS 5 beschikbaar komt voor het grote publiek. De iOS 5 GM blijkt al te jailbreaken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2011, 10:15
Categorie iOS
Onderwerp ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.