‘iOS 4.2 komt op 7 november’ (update)

iOS 4.2 staat gepland voor 7 november, blijkt uit een supportdocument van Apple. Daarin wordt aangekondigd dat de wintertijdbug op 7 november wordt opgelost.

Clock-iconApple heeft vandaag een nieuw supportdocument online gezet, waarin ze toegeven dat er inderdaad sprake is van een wintertijdbug op de iPhone. Door die bug kwamen deze week heel wat Europeanen te laat op hun werk, omdat de wekker een uur te laat afging. Opvallend aan het supportdocument is echter, dat wordt gezegd dat het probleem op 7 november zal worden opgelost, dus aanstaande zondag. Dat zou kunnen betekenen dat iOS 4.2 op die datum uitkomt, al kunnen er ook andere verklaringen zijn.

Update 1: Dat het probleem met de wintertijd vanaf 7 november is opgelost kan ook te maken hebben met het feit dat de Amerikanen dan overgaan naar wintertijd.
Update 2: Inmiddels hebben we bevestiging dat er op 7 november géén update komt.

Het supportdocument bevat de volgende tekst:

To resolve this behavior for existing alarms, set the repeat interval to Never. You will need to reset these alarms for each day you need them. After November 7th, 2010, you can set your alarms to repeat again.

ios 4.2 datum

Via: Razorianfly.com
Tipgever: Normalis666 via Twitter

Reacties: 94 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.