ING Bankieren maakt beleggen op iPhone en iPad mogelijk

ING Bankieren voor iPhone en iPad ondersteunt nu beleggingen. Je ziet waarde en inhoud van je portefeuille en het ongerealiseerde rendement.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

ING Bankieren beleggen iPhone appING Bankieren is bijgewerkt naar versie 2.4. De appupdate voor de iPhone en iPad maakt het mogelijk om je beleggingen bij de bank te bekijken. Volgens de bank was het ‘een van de top 5 wensen’ van gebruikers van de applicatie. Als klant heb je inzicht in de inhoud en de waarde van je beleggingsportefeuille, het saldo van de beleggingsrekening en het ongerealiseerde rendement.

Beleggingsrekeningen zijn net als lopende rekeningen en spaarrekeningen te benaderen vanuit het hoofdmenu, waar vandaan je meteen de portfeuille kan openen. Daarin zie je de depotrekening, het portefeuilledeel, gelddeel, opgelopen rente obligaties en de zakelijke waarden en vastrentende waarden verbonden aan de beleggingen. Weer daaronder tref je de opties. Bij de zakelijke waarden en opties zie je de huidige opbrengst en de stijging of het dalen van de koers.

Downloaden: ING Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

ING Bankieren rekeningen overzicht ING Bankieren beleggen details

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 22:14
Categorie Apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.