Infuse 2.2 laat je video’s uit gedeelde mappen downloaden

Een update voor Infuse voor iOS maakt het mogelijk om videobestanden rechtstreeks uit gedeelde mappen te downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infuse 1.3 wifi sharingEen update voor videospeler Infuse maakt het mogelijk om video’s van een gedeelde computermap in de app te downloaden. Het was in de app al mogelijk om gedeelde video’s te openen, maar je was hiervoor beperkt tot een videostream. De nieuwe functie maakt het makkelijk om video’s van je computer naar je iPhone of iPad te verplaatsen, zonder dat je de computer hoeft aan te raken.


Update: Inmiddels is Infuse 3 in de App Store verschenen. Lees onze uitgebreide review van Infuse 3.

Infuse biedt al een tijdje meerdere manieren waarop je video’s van een computer op een iDevice downloadt, maar bij alle methodes moest je een handeling op de computer uitvoeren. Met Infuse 2.2 download je video’s in een gedeelde map direct vanuit de app. Dat is handig als je thuis een mediaserver hebt staan met al je video’s, die niet is aangesloten op een scherm.

infuse-2-iphone-1De nieuwe downloadoptie doet erg denken aan de syncfunctie van Plex, waarmee je video’s op een mediaserver gelijk in de app importeert. Voor Plex Sync moet je echter 4 dollar per maand betalen. Video’s downloaden vanuit Infuse vereist alleen een Pro-account waar je eenmalig €4,49 voor betaalt. Infuse is bovendien gratis, terwijl je voor Plex ook nog eens €4,49 moet neerleggen.

Infuse is één van de meest uitgebreide videospelers in de App Store. Alle films, series en andere bestanden die je in de app laadt worden automatisch van metadata voorzien, zodat je niet met bestandsnamen hoeft te priegelen. In plaats daarvan staan al je video’s in de app met fraaie illustraties, beschrijvingen en andere informatie. Op het moment ondersteunt Infuse 14 videoformaten. Ook is het mogelijk om de juiste ondertiteling bij een video te downloaden vanuit de app.

Downloaden: Infuse 2 (gratis, universeel, in-app aankopen, iOS 7.0+

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2014, 19:43
Categorie Apps
Onderwerpen infuse, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.