Concept: iPhone 6 met gebolde, aluminium achterkant

De productie van de iPhone 6 bevindt zich nog in zo’n vroege fase, dat er nog amper onderdelen naar buiten zijn gelekt. Het is daarom onduidelijk hoe de nieuwe iPhone er uit komt te zien. Gelukkig zijn er de nodige conceptmakers die alle analistenverhalen en geruchten combineren tot een fraai ogend geheel. Zo heeft Federico […]
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 concept Ciccarese 6De productie van de iPhone 6 bevindt zich nog in zo’n vroege fase, dat er nog amper onderdelen naar buiten zijn gelekt. Het is daarom onduidelijk hoe de nieuwe iPhone er uit komt te zien. Gelukkig zijn er de nodige conceptmakers die alle analistenverhalen en geruchten combineren tot een fraai ogend geheel. Zo heeft Federico Ciccarese concepten gemaakt van een 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6.

We hebben nog maar één twijfelachtige behuizing voorbij zien komen. Het hieronder getoonde ontwerp van Ciccarese is daarom van zijn eigen hand, maar duidelijk geïnspireerd op eerdere Apple-producten. We zagen Apple met de iPad eerder al een volledig aluminium behuizing gebruiken, en de lichte bolling heeft iets weg van de Apple TV-afstandsbediening.

Ciccarese heeft zijn concepten ook naast een rendering van de iPhone 5s gezet, om het verschil in schermgrootte goed in beeld te brengen. Net als in vroege iPhone 5-concepten heeft het scherm geen randen aan de zijkanten, waardoor de iPhone zelf niet veel groter hoeft te worden. Tenminste: het 4,7-inch model is niet absurd gegroeid. De 5,5-inch iPhone is wel veel groter.

iPhone 6 concept Ciccarese 5

iPhone 6 concept Ciccarese 2

iPhone 6 concept Ciccarese 4

iPhone 6 concept Ciccarese 3

iPhone 6 concept Ciccarese 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2014, 10:43
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.