Rustgevende game Ozone HD tijdelijk gratis voor de iPad

Ozone HD is een bijzonder spel waarin je een luchtbubbel speelt in abstracte omgevingen vol mysterieuze muziek. Het spel is kunstig uitgevoerd en bevat maar liefst 50 levels en een level-editor.

iPad Ozone HD tijdelijk gratisIn Ozone ben je een bubbel lucht die zich een weg baant door abstracte omgevingen in een top-down perspectief. Ondersteund door zweverige klanken krimp je jezelf in om door doorgangen te passen, open je deuren en ontwijk je steeds meer gevaren. Maar het gevaar dat altijd op de loer ligt is een luchttekort. Een blauwe balk bovenin het scherm geeft aan hoe snel je toe bent aan nieuwe lucht die her en der over de vijftig levels verspreid liggen. Ozone is een bijzonder spel met een bijzondere visuele stijl.

De 50 in 3D-uitgevoerde levels spelen zich af in vier verschillende werelden, die gekleurd zijn van kil blauw tot vuurrood. Behalve rondzwevende vijanden die je niet moet aanraken, zijn er ook eindbazen van levels die echt op je schieten. Omdat Ozone er echter zo abstract uitziet, voelt het spel nooit als gewelddadig en kan het door iedereen gespeeld worden.

iPad Ozone HD veel content

Sterker nog: het moét eigenlijk door iedereen gespeeld worden op dit moment. In de toekomst moeten er downloadbare extra’s bijkomen en alsof dat nog niet genoeg is, kunnen gebruikers ook hun eigen levels maken via de PC, Mac of Linux en die in-game delen. Ozone HD voor de iPad is tijdelijk afgeprijsd van 3,99 euro naar nada, ne rien, niks, noppes en dat is best bijzonder voor een iPad-game die zoveel te bieden heeft.

Downloaden: Ozone HD (tijdelijk gratis, anders €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 16:12
Categorie Games
Onderwerpen applijst, game, guide, ilounge, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.