iLounge lanceert nieuwe iPod/iPhone/iPad Buyers’ Guide 2011

iLounge heeft een nieuwe accessoiregids voor de iPhone, iPad en iPod uitgebracht. Deze geeft een overzicht van alle nieuwe accessoires en handige extra's.

ilounge guide 2011Ruim voor de feestdagen komt de website iLounge altijd met een gids waarmee je een overzicht krijgt van alle accessoires die er momenteel op de markt zijn. Morgen wordt de 2011-editie van de gids aangekondigd, maar de trouwe lezers van de website kunnen nu al gaan lezen. Het blad bevat onder andere Sneak Peeks, waarbij je een eerste blik krijgt op enkele nieuwe accessoires. Er zitten ook top 100-lijstjes in voor de beste iOS-games en -apps. Maar natuurlijk is het meeste aantal pagina’s ingeruimd voor de accessoiregids: 50 pagina’s met alles over hoesjes, kabeltjes, speakers en andere spullen.

De gids is dit jaar met 208 pagina’s dikker dan ooit. Er zijn drie formaten:

  • Een uitvoering met twee pagina’s naast elkaar, die je als een tijdschrift kunt lezen. Deze is geschikt voor de iPad, Windows en Mac. Je kunt deze versie via iTunes op de iPad installeren, waarna je het via iBooks kunt doorbladeren.
  • Een uitvoering met één pagina voor de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch.
  • Een uitvoering met één pagina voor oudere iPhones die een scherm met lagere resolutie hebben. Deze versie is beschikbaar in drie delen.

Downloadlinkjes vind je bij iLounge.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2010, 22:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, applijst, ilounge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.