iLounge brengt vijfde editie van iPod/iPhone-magazine uit

iLounge heeft de iPod/iPhone Book 5 uitgebracht, in combinatie met The iPad Buyers' Guide. Het blad is gratis te downloaden en geeft allerlei informatie over de iPhone, iPad en iPod.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad buyers guideDe populaire site iLounge heeft voor de vijfde keer een indrukwekkende gids samengesteld. De iPad Buyer’s Guide + iPod/iPhone Book is een digitaal tijdschrift in mooie opmaak, waarin je alles leest over accessoires. iLounge schrijft ook wel over applicaties, maar heeft zich vooral gespecialiseerd in allerlei accessoires: hoesjes, autohouders, oordopjes, alles wordt onder de loep genomen. Je zou misschien denken dat ze na het vierhonderdste hoesje wel eens zijn uitgekeken op al die spullen, maar hoofdredacteur Jeremy Horwitz gaat fanatiek door met het fotograferen van alle binnenkomende spullen. Alle accessoirekennis die ze in de loop der tijd hebben opgedaan is te vinden in dit magazine.

Het is gratis te downloaden in diverse formaten. Het magazine bevat tips om het meest uit je iPhone en iPod te halen (niet alleen de touch, maar ook de nano en andere modellen), een bijlage van 40 pagina’s over de iPad en een special over zes accessoiremakers/ontwikkelaars die veel oog voor design hebben. Met 150 pagina’s een geweldig magazine om in te bladeren en helemaal gratis! iPhoneclub staat ook in de gids, op de pagina over internationale sites over de iPhone en iPod (pagina 139).

De downloadpagina vind je hier:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2010, 10:09
Categorie Apps
Onderwerpen ilounge, tijdschriften