iLounge brengt nieuwe editie iPhone + iPod Buyers’ guide uit

iLounge heeft dit jaar wederom een gids uitgebracht met daarin de beste apps, games en vooral accessoires voor de iPhone. Je kunt het gratis downloaden van de gelijknamige site.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iLounge Buyers Guide
iLounge heeft wederom een nieuwe versie van zijn iPhone en iPod-gids uitgebracht. Lezers van de gelijknamige website kunnen deze gratis downloaden. In het blad vind je onder andere artikelen over de iPhone zelf, iOS 5 en iCloud. Ook zitten er top 100-lijstjes in waarin de beste iOS-games en apps worden aangewezen. Dit jaar zijn er meer dan 50 pagina’s gewijd aan de meest interessante en opmerkelijke accessoires, waaronder kabeltjes, speakerdocks en hoesjes.

iLoungeEr zijn twee edities van het digitale tijdschrift beschikbaar: de eerste uitvoering heeft twee pagina’s naast elkaar, zodat deze makkelijker te lezen is op bijvoorbeeld een pc of Mac. De andere variant heeft een enkele pagina tegelijk, om hem zo te optimaliseren voor bijvoorbeeld de iPad. Vorig jaar bracht iLounge nog een derde versie met een lagere resolutie uit, maar dit jaar slaan ze deze variant over.

Afgelopen jaar werden de iPad-apps, games en accessoires gebundeld met de iPhone-versie van het blad, maar dit jaar hebben ze een speciale iPad-versie gemaakt. Deze kwam eerder dit jaar al uit.

Downloadlinks zijn te vinden op iLounge.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2011, 11:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, applijst, ilounge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.