iHome komt iPhone-wekkerdock met kantelfunctie

De iHome iA36 is een wekkerdock voor de iPhone of iPod Touch met de mogelijkheid om je iPhone te kantelen met één druk op de knop.

iHome iA63iHome heeft momenteel al een flinke hoeveelheid speakersdocks en wekkerdocks voor de iPhone, iPad en iPod Touch op de markt. Het merk staat bekend om het strakke design van deze producten. Binnenkort komt daar de draadloze AirPlay-speler iW1 bij en op CES in Las Vegas hebben ze alweer een nieuw product gepresenteerd: een bijzonder iPhone-wekker, genaamd de iA36. Het is een wekker en een iPhone-dock met een speaker in één. Het bijzondere is dat er een motortje inzit waardoor je je iPhone automatisch kunt kantelen in het dock. Met één druk op de knop draait je toestel van portretmodus in landschapsmodus, zodat je een filmpje kunt kijken. Het systeem wordt geleverd met afstandsbediening en iHome heeft ook speciale apps voor zijn systemen.

Engadget heeft een filmpje van de iA36 gemaakt:

De iHome iA36 gaat 99 dollar kosten. Wanneer hij op de markt komt is nog niet bekend. iHome heeft ook nog geen aankondiging op zijn website gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2011, 18:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces2011, dock, ihome, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.