iGrill keukenthermometer via Bluetooth op iPhone af te lezen

De iGrill is een thermometer voor de keuken, waarmee je vanaf je iPhone de temperatuur van je eten in de gaten kunt houden.

igrill thermometerDe iGrill is een Bluetooth keukenthermometer, waarmee je kunt controleren of de temperatuur van je voedsel goed is. Bijzonder aan het apparaatje, is dat het via Bluetooth communiceert met je iPhone, zodat je vanaf de zitbank kunt kijken of het frituurvet heet genoeg is. Dit werkt tot op een afstand van 200 feet (60 meter). Met de gratis iGrill-applicatie lees je alle gegevens af. Er zit ook meteen een kookwekker in, een optie om door recepten te bladeren (en ze te delen) en een paar informatieve artikelen. De iGrill Thermometer werkt op vier AA-batterijtjes en kost $100. Als je nog eens $20 extra investeert krijg je er een extra meetstokje bij, zodat je twee gerechten gelijktijdig in de gaten kunt houden.


igrill probeDe iGrill kan temperaturen tot 200 graden Celsius meten. Overigens kun je de iGrill ook gewoon als losse thermometer gebruiken; hij geeft ook zelfstandig piepjes als er geen verbinding met de iPhone is gemaakt.

Meer informatie is te vinden op iGrill Inc. De iGrill-app is gratis in de App Store te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.