DayDeal geeft gratis iPhone-styluspen weg

De koopjessite DayDeal geeft een gratis iPhone-styluspen weg. Voor 2,95 euro en je persoonlijke gegevens krijg je de stylus toegestuurd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

stylusSteve Jobs zei ooit over touchscreen-apparaten die met een pennetje moeten worden bediend: “If you see a stylus, they blew it”. Maar toch kunnen er momenten zijn dat een stylus handig is. Bijvoorbeeld wanneer je verslingerd bent geraakt aan het spelletje Draw Something en niets liever zou willen doen dan de hele nacht plaatjes raden en tekenen. De koopjessite DayDeal schiet je te hulp, door een gratis touchscreen-stylus weg te geven. In ruil voor je persoonlijke gegevens en 2,95 euro verzendkosten krijg je de (merkloze) styluspen thuisgestuurd.

De stylus is ook handig voor andere apps waarbij je nauwkeurig moet schrijven of tekenen. Ruim 450 mensen blijken al gebruik te hebben gemaakt van de actie, zo blijkt uit cijfers op de site. De touchscreen-pen van onbekend merk werkt op elk touchscreen, dus ook die van de iPhone en Android-toestellen. Er geldt een maximum van 1 per klant en een levertijd van 7 dagen na de bestelling. Volgens YourTablet.nl, die de actie samen met DayDeal organiseert, heeft de stylus een winkelwaarde van 9,95 euro. Op de website van de winkelier kun je ‘m echter bestellen voor 7,95 euro. Verwacht dus niet de kwaliteit die je bij een vergelijkbare stylus van 30 euro krijgt.

iPhoneclub is op geen enkele manier bij deze actie betrokken; de tip is afkomstig van een lezer onder een eerder artikel. Of je gebruik maakt van de actie is dan ook geheel ter eigen beoordeling. Je hebt tot 25 maart 2012 de tijd.

Meer info: DayDeal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2012, 21:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen actie, stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.