iDemocracy, eerste automatische jailbreak voor Windows

iDemocracy is de eerste, vrijwel automatische jailbreak-applicatie voor Windows. Het is uitsluitend geschikt voor iPhones met firmware 1.1.1 en zorgt dat je ook applicaties van derden kunt installeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iDemocracy is een nieuwe tool voor Windows-gebruikers waarmee je je iPhone met firmware 1.1.1 bijna automatisch kunt jailbreaken, waarna je er applicaties van derden op kunt installeren. iDemocracy is open source en door door één ontwikkelaar, Drakenza, geschreven in C#. Dat houdt in dat je het Microsoft .NET Framework 2.0 (NL | EN) nodig hebt om het te kunnen gebruiken, maar dat zal op de meeste pc’s al wel aanwezig zijn. Ook heb je natuurlijk iTunes nodig.

De huidige versie 1.1.1 doet vermoeden dat er al eerdere versies waren, maar dat blijkt niet het geval: iDemocracy volgt een nummering die gelijk is aan de firmwareversie die ‘ie aankan: eveneens 1.1.1. Gebruik het dus NIET bij een iPhone met een eerdere of latere firmwareversie!

iDemocracy doet eigenlijk niets nieuws: het voert een aantal handelingen uit die voorheen via de commandoregel moesten worden uitgevoerd. Maar dankzij de grafische schil is iDemocracy veel gemakkelijker te gebruiken, ook door gebruikers met minder computerkennis. iDemocracy is getest op Windows Vista en werkt waarschijnlijk ook onder Windows XP.

De download van iDemocracy vind je op Google Code. Om te gebruiken start je iDemocracy 1.1.1.exe, waarna je het duidelijke stappenplan op het scherm volgt. iDemocracy is, zoals gezegd, alleen geschikt voor Windows. Mac-gebruikers kunnen iNdependence gebruiken.

Thanks SossieNL!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:44
Categorie Jailbreak
Onderwerpen auto, firmware, politiek, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.