iNdependence 1.2.4 brengt niets nieuws (jailbreak)

Versie 1.2.4 van iNdependence is uit, maar brengt eigenlijk niets anders dan bugfixes. Nieuwe functies en interface-wijzigingen zitten er niet in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iNdependenceVersie 1.2.4 van iNdependence is uit. Niets om naar uit te kijken, want er zijn in deze versie alleen bugfixes uitgevoerd. Er zitten geen nieuwe functies in en de interface is ook niet aangepast. De update was nodig omdat er in de code van 1.1.1 een hoop bugs waren ontstaan. Als je nog gaat downloaden: pak deze nieuwe versie! En als je het al gebruikt hebt: geen actie nodig.

Tussen deze 1.2.4 en versie 1.2.3 hebben de ontwikkelaars van iNdependence wel een nieuwe tool met de naam 300MBKiller uitgebracht. Dat lost een probleem op waarbij iTunes slechts 300 MB diskruimte ziet nadat iNdependence 1.2.2 is gebruikt om een iPhone met 1.1.1 te activeren en te jailbreaken. Dat zal voor een kleine groep gebruikers interessant zijn, maar mocht je ‘m nodig hebben: 300MBKiller staat hier. De Google Code-pagina van iNdependence zelf is de plek waar je de nieuwe versie 1.2.4 kunt vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:44
Categorie Jailbreak
Onderwerp independence

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.