iDealsChina: ‘Apple heeft straks een miljoen iPhone nano’s geproduceerd’

iDealsChina zegt dat er al een half miljoen iPhone nano's zijn geproduceerd en dat er over een paar dagen een miljoen iPhone nano's klaar liggen voor de verkoop.

iphone-nano-macrumorsiDealsChina houdt voorlopig op met het verspreiden van geruchten over de iPhone nano. “This ends the trail of the China iPhone Nano rumors. Soon we will all know if they are rumor or fact.” Ze nemen afscheid met een klapper: Apple heeft al meer dan 500.000 iPhone nano’s geproduceerd en over een paar dagen zal de grens van 1 miljoen iPhone nano’s zijn bereikt. De website heeft gehoord dat Apple meer dan 80 miljoen stuks denkt te verkopen. De iPhone nano wordt “the hottest Apple product ever”.

Ook zegt iDealsChina dat de afbeeldingen die op MacRumors zijn verschenen, kloppen. Hoewel MacRumors zelf niet kan bevestigen of het waar is, weet de Chinees wel beter: dit is precies wat iemand hem heeft laten zien. Iemand die hij niet eerder had ontmoet en waarschijnlijk nooit meer terug zal zien, “maar dat is hoe het gaat in China”.

Via: iDealsChina

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 december 2008, 12:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, nano, productie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.