iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 24 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 24 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag lees je op iCulture over de problemen bij Spotify, bespreken we de opvolger van de populaire Trein-app en blikken we vooruit op de mogelijke datum dat iOS 10 voor iedereen beschikbaar komt. Ook bespreken we een nieuw accessoire voor je Apple Watch én je iPhone en duiken we in de Deep Learning-techniek in Apple-producten. Maar er gebeurde natuurlijk nog veel meer vandaag in de wereld van Apple en alles wat daarbij hoort. Je leest het hier in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

YouTube ads

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • YouTube (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Bij video’s die je niet boeiend vindt, kun je de markering Niet geïnteresseerd toevoegen. Ook worden video’s niet meer onderbroken als je op een externe link in de videobeschrijving klikt.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Het Word Flow-toetsenbord kan nu ook overweg met gif-afbeeldingen en je kunt 3D Touch gebruiken om je cursor te verplaatsen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2016, 13:11
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.