iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 19 oktober 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 19 oktober 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet grootste nieuws van vandaag kwam pas na tienen: de officiële uitnodigingen voor Apple’s Mac-event op 27 oktober zijn verstuurd. Nu weten we dus definitief wanneer we klaar kunnen zitten voor een nieuwe lading Apple-producten. Na een serie beta’s lijkt bovendien het einde van de betaperiode voor iOS 10.1 in zicht. De update zou komende dinsdag wel eens kunnen verschijnen. Op de valreep verscheen er nog wel een vijfde beta van iOS 10.1 en een vijfde beta van macOS 10.12.1. Ook kijken we naar de voordelen van de W1-chip in oordopjes en leggen we uit hoe de functie Bereikbaarheid werkt. Dit en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Scanbot 6

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Scanner App & Fax - Scanbot (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.2+) - De populaire PDF- en QR code-scanner Scanbot kreeg een flinke update met onder meer nieuwe bewerkingsopties voor PDF-bestanden, printen en ondersteuning voor OneDrive.
  • Reclamefolder (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Reclamefolder laat je nu sneller en makkelijker aanbiedingen spotten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2016, 22:30
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.