Reminders on Watch voor de Apple Watch.

Koopje: Apple Watch voor maar 222 euro tijdens de MediaMarkt koopnacht

Verkrijgbaar tijdens de koopnacht van MediaMarkt: de Apple Watch voor maar €220. Wees er snel bij, want het is alleen tussen 22:00 uur en 9:00 uur aankomende nacht.

Mensen die nog zaten te twijfelen over een Apple Watch, kunnen vannacht eindelijk het kleinood in huis halen. Je betaalt voor de 42mm Apple Watch Sport (eerste generatie) tijdelijk maar €222 en dat is geen geld voor een horloge dat een paar maanden geleden nog €419 kostte. Media Markt organiseert de komende uren een koopnacht, die om 22:00 uur begint en morgenochtend om 9:00 uur alweer eindigt. Je moet er dus snel bij zijn als je de Apple Watch voor de genoemde prijs wilt hebben.

MediaMarkt koopnacht

Apple Watch voor 222 euro

De Apple Watch Sport is 42mm aluminium met sportband in de kleuren oranje, blauw of groen. Het gaat om de eerste generatie Apple Watch, dus zonder de verbeterde dual-core processor.
Geen interesse in een Apple Watch? Er zullen ongetwijfeld nog meer dingen te koop zijn met een stekker of batterij.

Bekijk vanaf 22:00 uur het aanbod via deze link

De aanbieding geldt alleen van woensdag 19 oktober 22:00 uur tot donderdag 20 oktober 9:00 uur.

Apple Watch-wijzerplaat van Gonny

Uiteraard moet je wel beseffen dat het hier gaat om de eerste generatie Apple Watch, die weliswaar niet beschikt over GPS, maar wel geschikt is voor watchOS 3. Je profiteert dus ook van alle functies en de snelheidsverbeteringen die in de nieuwste versie van het besturingssysteem zijn doorgevoerd. En je krijgt ook gewoon de nieuwe functies, zoals de Ademhaling-app en het Dock voor snelle toegang tot apps.

Met dank aan de vele tipgevers, waaronder Hakan en Niek

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2016, 22:25
Categorie Achtergrond
Onderwerp mediamarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.