iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 20 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 20 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoApple Pay lijkt nog niet zijn weg gevonden te hebben naar Nederland, maar is wel nu al beschikbaar in Hongkong. Ook de populaire schrijfapp Scrivener is nu beschikbaar voor de iPhone en iPad. En al die iPhone 7-modellen, waar komen die eigenlijk vandaan? Ook is er goed nieuws voor iedereen met een set Hue-lampen en een Apple Watch om zijn of haar pols. Al het nieuws en artikelen van vandaag vind je hieronder in een mooi overzicht in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Dataman iOS 8 widget

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • DataMan (€1,09, iPhone/ Watch + IAP, iOS 13.1+) - DataMan Next biedt nu ook ondersteuning voor abonnementen waarmee je je data mee kan nemen naar de volgende maand.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De Microsoft Groove-app heeft een nieuwe vormgeving met het nieuwe Explore-onderdeel, waardoor je makkelijker nieuwe muziek ontdekt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.