iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 7 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 7 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze mooie en koude woensdag in februari kijken we naar de beste schaatsapps voor iPhone en iPad. Welke app moet je echt hebben als je het ijs op gaat? En wat kan een Apple Watch betekenen bij het schaatsen? In onze gids zetten we de mogelijkheden op een rij. Over de Apple Watch gesproken: de Apple Watch zette in 2017 een record, want er zijn er maar liefst 18 miljoen verscheept. Heb jij vorig jaar ook een Apple Watch gekocht? Ook kijken we vandaag naar hoe je muziek bedient met Siri op de HomePod en vinden we het hoog tijd worden dat Apple meerdere timers in iOS mogelijk maakt. Wel zo handig voor in de keuken. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

KLM-app op de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • TheFork- reserveer restaurants (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - In IENS zie je nu je reservering meteen op de homepage van de app.
  • KLM (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - In de KLM-app kun je nu je prijs vastzetten en later betalen. Ook is de check-in sneller gemaakt en kun je speciale maaltijden bestellen voor intercontinentale KLM-vluchten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.