iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 14 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 14 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Een rustige nieuwsdag vandaag in de wereld van Apple, maar dat neemt niet weg dat we een aantal leuke artikelen voor je klaar hebben staan. Zo laten we je zien hoe je de HomePod instelt. Handig als je er al eentje in bestelling hebt staan of als je van plan bent hem later aan te schaffen. Ook hadden we een gerucht over de nieuwe 6,1-inch iPhone, die dezelfde prijs als de iPhone 8 zou krijgen. Speciaal voor Valentijnsdag brengen we ook de beste dating-apps voor iPhone en iPad onder de aandacht, zodat je op de valreep van deze 14 februari niet alleen hoeft te zijn. Dat en meer in deze romantische iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Oh jee, heeft er al iemand de term ‘staingate’ gebezigd? De HomePod blijkt namelijk witte kringen achter te laten op houten meubels.
  • Apple News leeft in het verleden, aldus de Flipboard CEO. Hij is niet onder de indruk van Apple’s News-app, die helaas nog steeds niet in Nederland beschikbaar is.
  • Tv-kijken via de apps van Ziggo en KPN kan straks ook in het buitenland. Binnen een paar maanden wordt geoblocking binnen Europa opgeheven, nog voordat de nieuwe regels per 1 mei van kracht zijn.
  • De nieuwe 6,1-inch iPhone krijgt dezelfde prijs als de iPhone 8, zo beweert de Apple-analist Ming-Chi Kuo. Dit nieuwe model zou dan ook de iPhone 8 vervangen.
  • Een professionele audiotest van de HomePod bewijst dat de speaker altijd goed klinkt. Apple’s belofte wordt daarmee ingewilligd. Het maakt dus niet uit waar je de HomePod neerzet.
  • Apple laat op een nieuwe webpagina leuke voorbeelden van augmented reality zien.

iCulture Deals

Meer vandaag

Carrot Weather met weer in de nacht.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • CARROT Weather (€5,49, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Carrot Weather heeft nu verwisselbare icoontjes uitdagingen voor het weer.
  • Binck (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - De Binck-app is nu geoptimaliseerd voor de iPad en werkt weer met Touch ID en Face ID.
  • Pinterest (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Pinterest laat je je board archiveren en al je opgeslagen pins opnieuw indelen.
  • Homebridge for RaspberryPi (€7,99, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Deze Homebridge-app werkt met de Raspberry Pi en deze nieuwe versie is helemaal opnieuw ontworpen. De app laat je onder andere je Sonos aan HomeKit-koppelen, mits je de juiste tools hebt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2018, 22:04
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.