iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 16 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 16 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

De Product(RED) iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn vanaf vandaag eindelijk in de winkel te koop. Je vindt ze nu in alle Nederlandse Apple Stores. Nu kun je ze dus eerst even bekijken voordat je er eentje in huis haalt. Verder heeft de IKEA Tradfri-collectie er ook een nieuw product bij gekregen: de Tradfri-drivers voor kastverlichting liggen vanaf vandaag in de winkel. Hiermee voorzie je je huis van nog meer slimme verlichting. En in een interview vertelt freelance designer Sebastiaan de With over zijn camera-app Halide en het succes ervan. Hij heeft in het verleden onder meer voor Apple gewerkt en ook daar vertelt hij meer over. Vandaag geven we je ook heel veel tips: van handmatig een workout toevoegen tot je Mac ontgrendelen met je Apple Watch. Dat en meer hebben we vandaag voor je klaarstaan op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

iCulture Deals

Meer vandaag

Airmail voor iOS

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Money Pro: Uitgaven bijhouden (€5,49, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 9.0+) - Je kan nu ook je eigen bank aan Money Pro koppelen.
  • myTuner Radio Pro: (€3,49, iPhone/iPad/ Watch/ TV, iOS 9.0+) - Deze radio-app werkt nu met Chromecast.
  • Gboard: het Google-toetsenbord (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Gboard laat je nu extra snel een cijfer intikken via de bovenste rij toetsen.
  • Airmail (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Airmail heeft nieuwe templates, verbeterde zoekfunctie en meer.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2018, 22:02
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.