iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 5 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 5 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag bespraken we op iCulture weer een hele reeks accessoires die tijdens de CES in Las Vegas aangekondigd werden, zoals de Withings Home Plus-camera met HomeKit en de nieuwe BreakSafe-aansluiting van Griffin. Ook kondigde Apple vandaag aan dat de App Store in december en op nieuwjaarsdag records gezet heeft en kun je met de app van supermarktketen Ekoplaza ingrediënten checken op E-nummers. In een speciaal artikel lichtten we ook nog eens uit hoe wij destijds de originele iPhone simlockvrij maakten, zodat hij ook in Nederland gebruikt kon worden. Toentertijd een bijzonder tijdrovende en arbeidsintensieve klus, maar daardoor des te leuker om naar terug te kijken. Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Google Agenda voor iOS

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • SPELDT (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.1+) - In deze app lees je alles over taal en maak je nooit meer schrijffouten.
  • Google Agenda (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Je kunt de Google Agenda-app nu koppelen aan HealthKit, zodat Agenda fitnessdoelen automatisch als voltooid kan markeren. Heeft nu ook 3D Touch in de app zelf.
  • Wear Reader (€2,29, iPhone/ Watch, iOS 10.0+) - Je kunt een boek op je Apple Watch nu ook zonder je iPhone lezen! Ook pas je het lettergrootte aan.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.