iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 7 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 7 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoNa het verschijnen van de nieuwe Clips-app zijn we op de redactie natuurlijk meteen aan de slag gegaan. We publiceerden het afgelopen etmaal een flink aantal tips, maar ook een review van Clips. Er valt namelijk heel wat te zeggen over deze nieuwe video-app. Verder kijken we waarom Apple zich opeens zo druk maakt over professionals en hoe het zit met de MacBook Pro die later dit jaar voor deze doelgroep beschikbaar komt. Daar zit opvallend genoeg namelijk geen Touch Bar in, als de geruchten kloppen. Verder lees je over nieuwe apps zoals Runtasty en F1 2016 voor de Mac en hebben we een goedkope app voor kinderen. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Dat Apple nu opeens weer zo druk met producten voor professionals bezig is? Komt omdat ze het gezeur zat waren. De modulaire Mac Pro kan trouwens nog wel een tijdje gaan duren, want Apple is nog maar net begonnen.
  • Apple werkt aan een nieuwe MacBook Pro voor professionals. Het meest opmerkelijke: er zit geen Touch Bar in, het paradepaardje van de meest recente MacBook Pro.

Apps & accessoires

  • Runtasty is een nieuwe recepten-app van de makers van Runtastic. Je weet wel, van die apps waarmee je je bil- en buikspieren kunt trainen.
  • Heb je kinderen? Dan is de app Toca Life: School een no-brainer, want je betaalt de hele week niets voor deze grappige en toch leerzame kinder-app.
  • Ben jij net zo snel als Max Verstappen? Probeer het zelf in de nieuwe racegame F1 2016 op de Mac. Voor het eerst in drie jaar is er weer een officiële Mac-game.

iCulture Deals

Meer vandaag

MEGA app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Periscope (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 12.0+) - Periscope biedt nu 360-graden video’s voor iedereen.
  • ・MEGA・ (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - MEGA heeft een probleem met Apple’s nieuwe bestandssysteem Apple File System opgelost.
  • Hipstamatic Classic (€2,29, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Geïnspireerd door familievakanties in de jaren 90: het nieuwe Kissimmee HipstaPak.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2017, 0:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.