iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 22 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 22 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagHet is bijna weekend en dat betekent dat we extra aandacht hebben voor apps en tips waar je de komende (hopelijk vrije) dagen mee vooruit kunt. Zo kun je Civilization VI op de iPad gaan spelen, je digitale testament vullen in de After-app en het weer van de afgelopen 100 jaar bekijken met de Weerzien-app. Ook leggen we uit hoe je je kapotte iPhone kunt omruilen bij Apple en hoe je controleert wat je iPhone-snelheid is. Weet je meteen of Apple jouw toestel stiekem trager heeft gemaakt. Komend weekend druk in je huis aan het rommelen en bezig met het voorbereiden van het kerstfeest? Dan is niets zo leuk als een lekker muziekje op de achtergrond: vandaar dat we de beste radio-apps voor de Apple TV voor je op een rijtje hebben gezet. De sfeer zit erin dit weekend en iCulture helpt je daarbij een handje!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

  • De iCulture Deals staat wederom vol met goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en meer koopjes.
  • Met App Santa 2017 krijg je heel veel korting op populaire apps, zoals Hidden Folks, Halide en veel meer.

Meer vandaag

Filmic Pro

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Speedtest - Snelheidstest (gratis, iPhone/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Deze app heeft een compleet nieuw design en nieuwe iconen gekregen.
  • FiLMiC Pro-Video Camera (€16,99, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Nu met ondersteuning voor Bluetooth-microfoons, automatische sluiteropties en verbeterde iPhone X-functies.
  • Live Memories (gratis, iPhone + IAP, iOS 12.0+) - Deze nieuwe app zet je Live Photos om naar een video die je kan bewaren.
  • Voltra Music Player (gratis, iPhone, iOS 10.3+) - Een nieuwe, minimalistische muziekspeler die ook op Mac, Windows en Android te gebruiken is.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2017, 22:01
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.