iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 14 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 14 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoght=”270″ />De bekende hackersconferentie Hack in the Box vond deze week plaats en wij waren erbij, om verslag te doen van de meest interessante presentatie. We denken ook alvast aan het paasweekend. Je gaat misschien lekker de tuin in, maar in april kan er zomaar een regenbuitje uitbreken. Vandaar dat we een round-up hebben gemaakt van de beste waterproof speakers. Ook handig voor in je badkamer. En dan was er nog een heel ander probleem: Apple koopt massaal bomen in voor het nieuwe hoofdkantoor Apple Park. Maar daardoor is een enorm tekort aan bomen ontstaan, waardoor andere groenprojecten in de knel komen. Het is ook nooit goed. Dat en nog veel meer in de nieuwste iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Final Cut Pro update

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • iMovie (gratis, macOS, 10.14.6+) - Weinig nieuws bij iMovie voor de Mac. Dit lost wat kleine problemen op zoals ongewenste roodtinten als je via een camcorder importeert.
  • Final Cut Pro (€329,99, macOS, 10.14.6+) - Voor de Mac: Final Cut Pro X heeft nieuwe functies, zoals het verbeterd lettertype in menu’s en hoofdstukken bij het maken van DVD’s.
  • Viber Messenger (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - YouTube-video’s kijken zonder dat je de Viber-app hoeft te verlaten. Daar zaten we op te wachten.
  • Shiny Ski Resort (€5,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Het is een wat gekke timing, een skigame terwijl het alweer voorjaar is. Maar het feit dat Shiny Sky Resort gemaakt is door Kairosoft maakt misschien veel goed. Je weet wel, de makers van Game Dev Story. Deze keer ga je bouwen aan een skiresort en hotel.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.