iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 22 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 22 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHeb jij al gehoord van de Fidget Spinners? Deze kleine hebbedingetjes zijn een echte rage, maar je kunt ze ook op de iPhone gebruiken. Wij hebben de beste Fidget Spinners apps op een rij gezet en laten zelfs enkele hoesjes zien. Vandaag schreven we ook over de nieuwste versie van KNIPPR voor iOS, want deze heeft een update gekregen. Ook de NU.nl-app heeft een bijgewerkt design, met een nieuwe navigatie waar we je alles over vertellen. We bespraken vandaag bovendien enkele geruchten en accessoires, zoals hoesjes voor de 10,5-inch iPad Pro en Apple Watch-bandjes van Nike. Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • KNIPPR voor iOS heeft een geheel nieuw design. De app ziet er moderner uit, maar heeft ook veel handige nieuwe functies.
  • De nieuwe NU.nl-app heeft een andere navigatie. In plaats van het hamburgermenu, kun je nu gebruikmaken van een knoppenbalk.
  • Nike komt met nieuwe Apple Watch-bandjes. De nieuwste Nike-bandjes passen bij je sportschoenen. Ze zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar.

iCulture Deals

Meer vandaag

OneDrive-Opslag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Microsoft OneDrive (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Microsoft OneDrive heeft een iMessage-app, zodat je documenten snel kunt delen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Er zijn nu meer records om naar te streven in deze wandelapp.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.