iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 2 november 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 2 november 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp deze donderdag vind je veel artikelen die gerelateerd zijn aan de iPhone X die vanaf morgen in de schappen ligt. Zo vind je de beste tips voor wachtrijen bij de Apple Store en hebben we een uitgebreid overzicht van apps die aangepast zijn voor de iPhone X, zodat de apps er goed uit zien en Face ID probleemloos werkt. Ook leggen we uit hoe de zijknop op de iPhone X werkt en heeft 1Password een grote update gekregen. Tot slot blijken veel populaire apps niet versleuteld te zijn, waardoor persoonlijke gegevens via een onveilige verbinding verstuurd worden. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • FINAL FANTASY DIMENSIONS II (€16,99, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Final Fantasy: Dimensions II is vanaf vandaag te downloaden.
  • Affinity Designer (€54,99, macOS, 10.7+) - Affinity Designer voor de Mac ondersteunt nu Metal 2 en allerlei andere opties.
  • Overcast (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.1+) - Drag and drop, nieuwe geavanceerde instellingen en optimalisaties voor iOS 11.

In ons overzicht van aangepaste apps voor iPhone X vind je nog veel meer app-updates die vandaag verschenen zijn.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.