iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 15 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 15 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp de dag dat officieel roaming werd afgeschaft in de EU hebben we weer een hoop leuke tips en nieuwtjes voor je. Wist je bijvoorbeeld hoe je je iPhone kunt herstarten als je aan/uitknop defect is? Wij weten wel een trucje. Ook vielen we van onze stoel van verbazing dat Nest nu tóch HomeKit overweegt. Net op het moment dat we van plan waren om de thermostaat het raam uit te gooien. Verder verbaasden we ons over de eerste toepassingen van ARKit en gidsen we je langs alle nieuwe functies in de Foto’s en Camera-app van iOS 11. Dit en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

StepsApp

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • StepsApp Stappenteller (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 9.0+) - Biedt nu workouts met GPS-tracking, calorieën meten en trends.
  • Reclamefolder (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Zoekfunctie verbeterd en het delen van aanbiedingen via WhatsApp en Facebook loopt nu makkelijker.
  • Newton Mail - Email App (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Ondersteuning voor drag-and-drop tijdens het schrijven van een e-mail. Makkelijker handtekening uitschakelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.