iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 2 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 2 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagHet is 2 januari en dat betekent de eerste editie van de iCulture Vandaag van dit jaar! We hebben er weer zin in om je het komende jaar op de hoogte te houden van al het nieuws, traditiegetrouw samengevat in de iCulture Vandaag om 22:00 uur. Omdat het vandaag 2 januari is, hebben we de beste apps voor goede voornemens voor je op een rij gezet. Ook de beste sport- en gezondheidsapps voor de Apple Watch staan keurig op een rij, zodat je weet hoe je sportief het jaar van start kunt laten gaan. In een nieuw opinie-artikel opperen we dat Apple in 2018 meer moet focussen op kwaliteit van software dan op nieuwe functies. Ben jij het hiermee eens? Dat en meer in deze eerste iCulture Vandaag van het nieuwe jaar!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Ben je fan van Wie is de Mol?, dan kun je met de vernieuwde Wie is de Mol?-app uit de voeten. In ons artikel lees je alles over hoe je Wie is de Mol? volgt met je iPhone.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Telegram Messenger (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.0+) - De Telegram-app heeft nu quick replies in je chat en een nieuw dag- en nachtthema.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2018, 22:49
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.