iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 18 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 18 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag bespreken we op iCulture enkele nieuwe functies van apps en bespreken we ook het laatste nieuws over de iPhone 8. Zo lijkt Apple met de iPhone 8 een grote gok te nemen, doordat functies alleen in het dure model komen. Ook is er meer bewijs dat de Touch ID-sensor misschien wel in de powerknop komt en lijkt Samsung weer in de race te zijn om de A12-chip voor de 2018 iPhone te produceren. Qua apps bespraken we vandaag de DigiD-app en 1Password. Met DigiD log je nu in bij alle organisaties en 1Password helpt je bij eenmalige wachtwoorden, omdat deze automatisch gekopieerd worden. En wordt iPhone-schade nog gedekt bij jouw inboedelverzekering? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Wat vinden wij van de nieuwe Nest Cam IQ? In onze review lees je er alles over.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Adobe Lightroom iOS

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Adobe Lightroom (gratis, iPhone/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Adobe Photoshop Lightroom heeft nu een nieuwe Brush Selection tool om snel aanpassingen te maken. Gebruikt ook 3D Touch.
  • MijnKPN (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - De persoonlijke berichten kun je nu op het startscherm verbergen. Ook wordt getest met een chat met de klantenservice.
  • Mijn Simyo (gratis, iPhone, iOS 9.3+) - Inloggen met je vingerafdruk in Mijn Simyo.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.