iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 17 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 17 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag kon je op iCulture lezen over een eventuele overname van Nokia Health door Nest. Maar is dat wel zo’n goede kandidaat? Ook leggen we je vandaag uit waarom een korte cijfercode op je iPhone niet genoeg is en verscheen er een gerucht dat Apple met een betaalde dienst voor kranten en tijdschriften komt. Vergelijkbaar met Blendle dus, waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt tijdschriften en kranten kan lezen. Zit jij hierop te wachten of zie jij hier helemaal niks in? Vanaf vandaag is ook de Fitbit Versa te koop, maar hoe verschilt de Fitbit Versa met de Apple Watch? Dat en meer lees je allemaal in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Pokémon Go research.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Pokémon GO (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De Nearby-indicatie geeft nu voorrang aan nieuwe Pokémon.
  • Animal Crossing: Pocket Camp (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Lootboxes in Animal Crossing: Pocket Camp in de vorm van Fortune Cookies.
  • KLM - Boek een vlucht (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Tickets gekocht voor vrienden? Vraag nu geld terug via Tikkie!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.