iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 13 augustus 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 13 augustus 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht op iCulture.

Er is weer wat meer bekend over de releasedatum van de 2019 iPhones, ook al blijft het voorlopig nog speculatie. Zo zou Apple van plan zijn om de drie toestellen allemaal in september uit te brengen! Verder vandaag: we hebben de verbeteringen van de Gezondheid-app in iOS 13 op een rij gezet en we schreven over een aanklacht naar Apple over iCloud-data op servers van andere bedrijven. Is deze aanklacht terecht? Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

  • Wil je graag publieke beta’s testen? Het installeren van een tvOS beta is de meest veilige manier van alle apparaten. Zo installeer je een beta.
  • Met Siri op vakantie laat je de assistent al het werk doen. Je kan restaurants zoeken, routes opvragen, valuta omrekenen en nog veel meer.

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NetNewsWire versie 5.0 – Nieuwe versie van deze RSS-lezer voor de Mac, met ondersteuning voor toetsenbordkoppelingen.
  • Sygic GPS-navigatie & Kaarten (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Je kan met de CarPlay-versie nu adressen invoeren via de iPhone.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.