iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 15 april 2015

In iCulture Vandaag vind je alle artikelen die vandaag op iCulture zijn verschenen. Met onder andere: meer studenten op WWDC en de favoriete apps van Nederlandse jongeren.

iCulture Vandaag logoVandaag las je op iCulture over de favoriete apps van Nederlandse jongeren, over schoolprestaties als er iPads in de klas worden gebruikt en over studenten, die in groten getale aanwezig zullen zijn op WWDC 2015. Ook legden we uit hoe je alsnog kunt downgraden naar iOS 8.2 als blijkt dat je iPhone of iPad erg traag is geworden. En we vonden twee leuke accessoires voor de Apple Watch, die er ook nog eens heel stijlvol uit zien.

Nieuws

Apps

Accessoires

 • De Mophie Watch Dock is een nieuwe bureauhouder voor de Apple Watch, gemaakt van luxe materialen zoals aluminium en leer.
 • Ook erg stijlvol: de NuDock, een bureaulamp met reservebatterij en dock voor zowel de iPhone als de Apple Watch.

iCulture Deals

 • iCulture Deals staat weer tjokvol goedkope apps, games, accessoires en meer.

Meer vandaag

Apps en updates die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

google-docs-iphone

 • Google Documenten (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - In de update van Google Docs kun je nu tabellen bewerken en voorgestelde wijzigingen accepteren of afwijzen. Zie afbeelding.
 • Grumpy Granny (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Een nieuwe game, waarin je te maken krijgt met een knorrige oma. Naarmate de game vordert wordt het steeds moeilijker om in leven te blijven.
 • Misfit (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.3+) - Compleet vernieuwde app voor de fitnesstrackers van Misfit. De app heeft een nieuw design en synchroniseert gemakkelijker.
 • Workouts & Exercises at home (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.4+) - Een app voor de 7 minute workout, uitgevoerd met een grappig monstertje in de hoofdrol.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een app om ideeën en concepten te kunnen communiceren met collega’s in de organisatie.
 • Sync Solver - Health to Fitbit (€5,49, iPhone, iOS 9.0+) - Er was al een Sync Solver voor Fitbit. Nu is er ook een app, die precies de andere kant op werkt: van Apple’s Gezondheid-app naar Fitbit.
 • Kik (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Deze berichtenapp heeft nu een schermvullende webbrowser.
 • Paper by WeTransfer (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Deze teken- en schilderapp heeft cloud-backups en een activiteitencentrum gekregen. Zie afbeelding hieronder.

Paper-by-FiftyThree

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2015, 22:21
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.