NuDock Power Station Lamp

NuDock bureaulamp heeft ruimte voor iPhone en Apple Watch

De NuDock Power Station Lamp is een stijlvol dock voor iPhone, Apple Watch én een reserveaccu. Je kunt hem financieren op Indiegogo.

NuDock Power Station LampHeb je een Apple Watch in de pre-order staan en ben je al driftig aan het shoppen gegaan voor extra accessoires, neem dan eens een kijkje bij Kickstarter-concurrent Indiegogo. Daar vinden we namelijk de verrassend mooie NuDock, een bureaulamp met dock die niet alleen je Apple Watch en iPhone oplaadt, maar ook nog eens plek biedt aan een draagbare reserveaccu.


De NuDock, voluit de NuDock Power Station Lamp, combineert een lader voor je iPhone (ook met case), je Apple Watch, een reserveaccu én een bureaulamp. Om met die laatste te beginnen: je kunt de lichtintensiteit van de ingebouwde LED-lamp eenvoudig aanpassen door over een aanraakgevoelige strip te vegen die in de voet zit verwerkt. Er is zelfs aan een slaapstand gedacht, waarbij de lamp zich na een uur automatisch uitschakelt.

NuKi Portable BatteryAls je een NuDock bestelt krijg je meteen een NuKi Portable Battery erbij. Dit is een 2000 mAh reserveaccu met ingebouwde Lightning-connector en bevestiging voor aan je sleutelbos. Hij is uitgerust met Bluetooth om als draadloze ontspanknop voor foto’s te dienen of om de NuKi terug te vinden als je je sleutelbos kwijt bent. Je kunt de NuKi op drie verschillende manieren opladen: in de Power Station Lamp, in de meegeleverde lader en via de ingebouwde micro-USB-poort.

Uiteraard is het opladen van je Apple Watch en iPhone de belangrijkste functie. Het design van de NuDock is zo, dat alle iPhones (en zelfs een iPad mini) er gemakkelijk in passen, ook als ze in een case zitten. De microfoon en speaker zijn netjes vrijgehouden; Facetime gebruiken terwijl je iPhone in zijn dock staat is dus geen probleem. Voor het laden van de Apple Watch zul je Apple’s eigen lader moeten gebruiken, maar je kunt de kabels wel netjes wegwerken in het dock. Een extra 2,4-ampère USB-poort aan de achterzijde van de Power Station Lamp laat je nog eens een extra apparaat laden, zoals een iPad of Kindle.

NuDock Power Station Lamp (animation)

Het is de bedoeling dat de NuDock Power Station Lamp voor $249 in de winkel komt te liggen. Wie op Indiegogo meehelpt aan het realiseren van dit dock krijgt de helft korting: $129. Je kunt ook de NuKi Portable Battery los kopen voor $34 of een losse Apple Watch-stand kopen voor $19, mocht je de complete oplossing niet willen. Voor verzendkosten naar Nederland wordt $25 gerekend, alle backers zouden hun bestelling in juli al op de mat moeten hebben liggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2015, 20:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen crowdfunding, dock
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.