iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: vanaf welk toestel ga jij upgraden naar iPhone 5C of iPhone 5S?

In de dagelijkse poll op iPhoneclub: wat is jouw upgradepad voor de iPhone 5C en iPhone 5S? We willen weten welk toestel je nu hebt en of je voor de iPhone 5S of 5C gaat kiezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

gouden-iphone-5sWe weten al uit onze eerdere polls dat iPhoneclub-lezers vooral geïnteresseerd zijn in de iPhone 5S. De iPhone 5C is meer iets voor beginnende smartphonegebruikers of mensen in regio’s die sterk in opkomst zijn, zoals Brazilië en China. Voor ons is dat interessant om te weten, want we kunnen de berichtgeving op iPhoneclub erop aanpassen: als straks weinig lezers een iPhone 5C kiezen, verplaatsen we de aandacht wat meer naar de iPhone 5S. Daarmee is ook meteen uitgelegd waarom we deze polls organiseren: om beter te begrijpen wat jullie interesseert, zodat we daar onze artikelen beter op kunnen afstemmen. Vandaar dat we vandaag in iCulture peilt het gaan hebben over een erg relevante vraag: wat is jouw upgradepad?

In normaal Nederlands: welk toestel heb je nu en welke toestel ga je straks kopen? Omdat we een iPhone-website zijn, zijn we natuurlijk vooral geïnteresseerd in het upgradepad van mensen die een iPhone 5C of iPhone 5S willen kopen. Maar we zijn natuurlijk ook niet doof voor het aanhoudend gemopper over “Apple is niet innovatief meer” en “onder Steve zou dit nooit gebeurd zijn”. Vandaar dat we ook twee escape-mogelijkheden in de poll hebben ingebouwd: wachten op de iPhone 6 of een andere toekomstige iPhone – of overstappen naar een toestel van een ander merk. De stemming (en de discussie) is geopend!


Poll niet zichtbaar? Vul ‘m hier in!

Verwacht wordt dat Apple op het iPhone-evenement op 10 september de iPhone 5C als budgetmodel en de iPhone 5S als opvolger van de huidige iPhone 5 gaat aankondigen. De iPhone 5C zal worden geleverd in vrolijke kleuren, waarschijnlijk vijf. De iPhone 5S daarentegen is verkrijgbaar in drie of zelfs vier kleuren.

Iedere dag een iPhone-poll

We gaan de komende dagen iedere dag vragen wat jij als iCulture-lezer verwacht van de aankondigingen op 10 september. Daarbij kan het gaan om de vingerafdrukscanner in de iPhone 5S, maar bijvoorbeeld ook om de nieuwe iPhone-kleuren. Elke ochtend plaatsen we om 10:00 uur een verse poll en elke avond om 20:30 uur lees je de uitslag van de peiling van die dag. Gisteren vroegen we naar automatische app-updates in iOS 7, een dag eerder ging het om de meest geliefde functies in iOS 7, nadat we eerder al gevraagd hadden naar jullie favoriete kleuren en de lol van een vingerafdrukscanner.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2013, 23:51
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture peilt, iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.