TRACE: activiteitentracker voor skateboard, snowboard en surfplank

De TRACE is een activiteitentracker speciaal voor je ski's, snowboard, surfplank en skateboard, met contextgevoelige iOS-applicaties.

TRACEDe TRACE is een stevige, waterdichte en schokbestendige activiteitentracker die je aan een surfplank, ski’s, snowboard of een skateboard kunt bevestigen. Met de bijbehorende apps kun je vervolgens zien hoeveel sprongen je hebt gemaakt, wat voor trucs je hebt uitgevoerd en hoe goed je landing was. Omdat de TRACE-apps specifiek zijn bedoeld voor de plank waar je hem aan hebt bevestigd, krijg je contextgevoelige informatie.

De TRACE krijgt drie iPhone-apps: Re Surf, Re Skate en Re Snow. Bevestig je de activiteitentracker aan je skateboard, dan kun je Re Skate opstarten en onder andere zien hoeveel kickflips je hebt gemaakt. Surfers krijgen met Re Surf te weten hoe scherp hun gemaakte bochten waren.

Omdat de TRACE nogal wat vreemde bewegingen zal maken, moet je de activiteitentracker op je plank bevestigen met een bijbehorende mount. Deze zorgt ervoor dat het apparaatje niet zomaar losschiet. Eenmaal opgeladen en bevestigd houdt de tracker het 7 uur lang vol totdat je hem weer moet opladen. Omdat de TRACE Bluetooth 4.0 gebruikt moet je minstens een iPhone 4S hebben om de data in de apps te laden.

Een donatie op Kickstarter van minstens 129 dollar plus 10 dollar verzendkosten verzekert je van een TRACE, die in februari 2014 wordt toegestuurd. Het project heeft 150.000 dollar nodig om te slagen, maar de makers zijn niet ver verwijderd van dit bedrag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2013, 11:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.