iculture-peilt
iCulture Peilt
tim-cook-ipad-pro

iCulture peilt: Wat vond jij de beste Apple-aankondigingen van 9 september?

Apple kondigde deze week de nieuwe iPhone 6s, iPad Pro, Apple TV 4 en nog veel meer aan. Wat was jouw favoriete aankondiging? We horen het graag in deze editie van iCulture peilt!

tim-cook-ipad-proApple heeft op 9 september enorm veel nieuwe producten aangekondigd – waaronder nieuwe iPhones, een iPad Pro en een compleet vernieuwde Apple TV. Inmiddels hebben we al dit nieuws een beetje kunnen laten bezinken, waardoor we eigenlijk heel erg benieuwd zijn: wat zijn volgens jou de 3 beste of indrukwekkendste Apple-aankondigingen van het grote september-evenement?

We zagen zelden zoveel Apple-producten voorbijkomen op één evenement. Voor het eerst werden de nieuwe iPhones en iPads gelijktijdig uit de doeken gedaan en ook de Apple Watch kreeg een extra kleurtje. Om nog maar te zwijgen over de update van de Apple TV, waarmee Apple het apparaat voor het eerst ziet als meer dan alleen een hobbyproject.

Wat waren jouw 3 favoriete aankondigingen? Je kunt er antwoord op geven in onderstaande poll. Uiteraard horen we ook graag in de reacties wat de afweging voor jouw keuze is:


Poll niet zichtbaar? Via deze link wel!

Leuk detail: we vroegen jullie eerder deze week ook al naar de Apple-keynote, naar wat jullie dachten wat Apple zou aankondigen. Achteraf bleek dat iCulture-lezers vrij goed wisten te voorspellen wat Apple van plan was: er werd het minst gerekend op de producten die uiteindelijk niet aan bod kwamen, zoals nieuwe Macs, de Apple Watch 2 en een televisiedienst. De resultaten van deze poll vind je hier.

Als je toch bezig bent met invullen… laat meteen weten welke kleur iPhone 6s jou het meeste aanspreekt:


Poll niet zichtbaar? Via deze link wel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2015, 19:15
Categorie Apple
Onderwerp iculture peilt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.