iCulture-app 1.40: bugfixes voor iOS 7 en snellere netwerkdetectie

De iCulture-app is bijgewerkt naar versie 1.40. Een nieuwe netwerkimplementatie gaat beter om met slechte netwerkverbindingen en verder is de compatibiliteit met iOS 7 verbeterd.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iculture-app-multitaskingVandaag is een kleine tussentijdse update uitgekomen van de iCulture-app, de officiële app van iPhoneclub en iPadclub. Helaas nog niet de door jullie verlangde grote iOS 7-update, maar desondanks hebben we ons best gedaan om deze versie de moeite waard te maken. We zijn inmiddels hard aan het werk om een compleet vernieuwde iOS 7-app te maken, maar zoals je zult begrijpen: we zijn eerst en vooral een nieuwssite en zijn voor de app-ontwikkeling mede-afhankelijk van beschikbaarheid bij onze ontwikkelaar Sharewire. Zoals je de afgelopen tijd wellicht gemerkt zult hebben wordt er continu aan de app gesleuteld en zijn we gaandeweg bezig de app steeds beter te maken. In versie 1.40 is gezorgd voor verbeterde compatibiliteit met iOS 7, maar de grootste stap vooruit is de volledig vernieuwde netwerkimplementatie (AFNetworking).

Dit zorgt ervoor dat de app beter reageert bij slechte verbindingen en sneller detecteert als er geen internetverbinding beschikbaar is. Had je in de vorige versie van de iCulture-app problemen met het delen van artikelen naar Buffer, dan zul je merken dat dit probleem nu is gerepareerd. Verder is een probleem met te lange datumweergave bij de reacties verholpen. Daarnaast zijn een aantal (potentiële) crashes aangepakt.

In deze versie gaan we ook wat meer experimenteren met reclame-uitingen. Daar zit je misschien niet op te wachten, maar het is voor ons van belang om de site en app rendabel te houden en verder te kunnen blijven ontwikkelen. Je kunt de banners in de app afkopen via een eenmalige In-App Aankoop van €4,49 via de optie Meer > Verwijderen banners.

Zoals altijd enorm veel dank voor jullie waanzinnige feedback en waardering!

De app is tijdelijk uit de App Store verwijderd in verband met een probleem waarbij de app mogelijk blijft hangen na update. Opnieuw installeren verhelpt dat issue voor wie het nu ervaart. Je moet dan wel de app via iTunes hebben gedownload, zodat je een lokale kopie op je desktop hebt. We gaan met spoed een bugfix-update uitbrengen, die al ter review bij Apple ligt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2013, 12:10
Categorie Round-up
Onderwerp iCulture-app

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.