Iconic: nieuw koffietafelboek over Apple-producten

Iconic is een nieuw koffietafelboek over Apple-producten. Jonathan Zufi maakte 150.000 foto's van Apple-producten en stopte de mooiste in een fotoboek.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iconic-koffietafelboek-apple
Jonathan Zufi heeft een koffietafelboek met 650 foto’s van Apple-producten uitgebracht. Van iPods tot printers, alles wat Apple in de loop der jaren op de markt heeft gebracht is door Zufi op de foto gezet. De inzet van deze man is indrukwekkend: om dit boek te kunnen maken reisde hij de hele wereld over en verzamelde daarmee 150.000 foto’s. Een klein deel daarvan zijn in het boek te vinden, dus je mag er vanuit gaat dat dit echt het beste van het beste is.

Update: dit boek is nu te koop via Bol.com.

apple-boek-iconicIn het boek vind je een voorwoord en introductie, geschreven door Daniel Kottke en Steve Wozniak. Het boek kost $75 en er is ook een Special Edition van $300. Nadeel is dat de verzendkosten vrij hoog zijn, ongeveer net zoveel als de prijs van dit boek zelf. Dus schakel een bevriende Amerikaan in, neem het boek mee als je in de VS moet zijn of spreek met vrienden af om meerdere exemplaren van het boek tegelijk te kopen. Zufi vertelde de Wall Street Journal dat hij een boek wilde maken, zodat jongeren die Apple alleen kennen van de i-producten zich ook zullen realiseren dat het bedrijf enorm lelijke printers maakte.

Meer info: www.iconicbook.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2015, 8:59
Categorie Apple
Onderwerpen apple, boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.