Slaapmasker ZizZ meet je slaap met iPhone-app

De ZizZ is een slim slaapmasker met iPhone-app, dat in detail je slaappatroon kan meten en je op het juiste moment wekt.

ZizZSlaapmasker ZizZ meet met ingebouwde sensoren hoe diep je slaapt, om deze gegevens na afloop aan een bijbehorende app door te geven. Hierdoor krijg je meer inzicht in je slaappatroon. Hoewel er de nodige activiteitentrackers en iPhone-apps zijn die je slaapgedrag ook in kaart proberen te brengen, belooft de ZizZ dat het masker zich kan meten met professionele, medische apparatuur. Ingebouwde lampjes kunnen je bovendien op een optimaal moment wekken alsof je een wake-up light voor je ogen hebt hangen.

ZizZ appDoor je slaappatroon te analyseren kan de ZizZ er volgens de makers voor zorgen dat je veel minder slaap nodig hebt. Met tot twee uur slaap per dag zou je het al goed kunnen volhouden, mits je op het juiste moment en op de juiste manier wordt gewekt. De app van het masker heeft voor de minder extreme slapers ook een paar handige functies. Zo zal de ZizZ zich bijvoorbeeld aanpassen op basis van je locatie, en zo weten om te gaan met bijvoorbeeld jetlag. De ZizZ maakt alleen zodra je wakker bent contact met je iPhone, wat betekent dat er geen draadloze Bluetooth-signalen rond je hoofd hangen als je slaapt.

De makers van ZizZ willen binnenkort een Kickstarter-campagne starten, waarbij je 225 dollar kunt doneren om in aanmerking te komen voor het slaapmasker. Je kunt nu alvast een reservering plaatsen om korting te krijgen op het project, zodat het masker slechts 180 dollar kost. Je moet dan wel nu alvast 15 dollar aan reserveringskosten betalen.

Numrush

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2013, 14:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen slapen, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.