iClassic: clickwheel simulator voor je iPhone nu in Cydia (jailbreak)

iClassic tovert een ouderwetse iPod-interface op je iPhone zoals die op de oudere iPod Nano's en natuurlijk op de iPod Classic aanwezig was. iClassic is als eerste verschenen in Cydia, terwijl de applicatie ondertussen nog bij Apple in de wachtrij staat.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Untitled-1Eerder schreven we al over iClassic, de clickwheel simulator voor de iPhone. De ontwikkelaar had de applicatie zowel bij de App Store als bij Cyda ingediend. iClassic is nu als eerste verschenen in Cydia, terwijl de applicatie ondertussen nog bij Apple in de wachtrij staat. iClassic tovert een ouderwetse iPod-interface op je iPhone zoals die op de oudere iPod Nano’s en natuurlijk op de iPod Classic aanwezig is. Je kunt hiermee je muziek bedienen via de klassieke grafische interface. Je kunt door je muziekcollectie navigeren in coverflow-modus door je vinger over de cirkel te bewegen. Je kunt muziek afspelen, pauzeren en bijvoorbeeld een rating geven door een van de vier knoppen of de middelste knop te gebruiken van het clickwheel.

Of Apple de applicatie nog officieel goed gaat keuren valt sterk te betwijfelen. Niet alleen maakt iClassic gebruik van de originele Apple-afbeeldingen, maar ook wordt de interface van de oude iPods op precieze wijze gemimiekt.

De ontwikkelaar lijkt er dus slim aan gedaan te hebben door de applicatie ook in Cydia aan te bieden, alhoewel de afzetmarkt daardoor wel een stuk kleiner is. iClassic is verkijgbaar in Cydia voor 1,99 dollar en is te vinden in de BigBoss repository.

Afbeeldingen via: iPod touch Fans

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:54
Categorie Jailbreak
Onderwerpen clickwheel, ipod, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.