iClassic: iPod Classic Emulator onderweg naar App Store en Cydia

iClassic is een emulator voor de iPod Classic. Hier mee kun je het bekende klikwiel in virtuele variant ook op je iPhone gebruiken. De applicatie gaat $1,99 kosten en wordt zowel bij de App Store als de Cydia Store ingediend.

iclassicDe nieuw aangekondigde iPhone-applicatie iPod Classic Emulator zal een mooie testcase voor Apple zijn. Eerder keurde Apple namelijk applicaties af waarin afbeeldingen van Apple-producten te zien waren (recent gebeurde dit bij RSSPlayer). En volgens de ontwikkelaars van een drietal DJ-applicaties wil Apple ook niet dat er rechtstreekse interactie met de muziekcollectie op de iPhone is. iPod Classic Emulator overtreedt beide regels: de applicatie toont een iPod-interface zoals je van de derde generatie iPod nano of de iPod classic gewend bent.


Met de applicatie kun je muziek afspelen via een grafische interface. Het bijzondere is daarbij, dat het virtuele klikwiel van de applicatie ook reageert zoals je gewend bent.

Je kunt bladeren door albums en afspeellijsten door een ronddraaiende beweging met je vinger te maken. Ook zie je de albumhoezen voorbij komen, net zoals op de iPod classic. De applicatie gaat $1,99 kosten en zal de komende weken zowel bij de App Store als bij de Cydia Store worden ingeleverd. iPod Classic Emulator kan je volledige muziekbibliotheek doorbladeren, maar video’s afspelen en iPod-games spelen is niet mogelijk. De ontwikkelaars gaan ernaar kijken om dat alsnog toe te voegen.

Via: iPod Touch Fans

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 november 2009 om 12:45
Categorie
Muziek

Reacties: 34 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.