Apple kondigt RSS-feed voor ontwikkelaars aan

Apple is gestart met een RSS-feed voor ontwikkelaars. Daarin zal Apple nieuws, tips en aankondigingen publiceren die voor iPhone-ontwikkelaars relevant zijn.

iphone developer newsApple heeft aangekondigd dat ze een RSS-feed voor iPhone-ontwikkelaars zijn gestart. De e-mail is alleen gestuurd naar geregistreerde iPhone-ontwikkelaars, maar wie dat wil kan ook meelezen via een RSS-lezer. De nieuwtjes die Apple gaat publiceren hebben betrekking op programma-updates, actuele doorlooptijd voor een applicatiereview, ontwikkel- en testtechnieken en tips hoe je je iPhone-applicatie het best bij de App Store kunt inleveren.

Geïnteresseerden kunnen deze feed toevoegen aan hun RSS-lezer: Apple Developer RSS-feed. Er staan al een stuk of 10 nieuwtjes in de RSS-feed voor de maanden november en december, met onder andere tips hoe je extra informatie kunt bijvoegen als je een iPhone-applicatie ter goedkeuring aanbiedt en het beheren van je lijst met geregistreerde iPhones. De nieuwtjes, tips en aankondigingen zijn ook via een webpagina te lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2009, 9:39
Categorie Apps
Onderwerp ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.