Apple kondigt RSS-feed voor ontwikkelaars aan

Apple is gestart met een RSS-feed voor ontwikkelaars. Daarin zal Apple nieuws, tips en aankondigingen publiceren die voor iPhone-ontwikkelaars relevant zijn.

iphone developer newsApple heeft aangekondigd dat ze een RSS-feed voor iPhone-ontwikkelaars zijn gestart. De e-mail is alleen gestuurd naar geregistreerde iPhone-ontwikkelaars, maar wie dat wil kan ook meelezen via een RSS-lezer. De nieuwtjes die Apple gaat publiceren hebben betrekking op programma-updates, actuele doorlooptijd voor een applicatiereview, ontwikkel- en testtechnieken en tips hoe je je iPhone-applicatie het best bij de App Store kunt inleveren.


Geïnteresseerden kunnen deze feed toevoegen aan hun RSS-lezer: Apple Developer RSS-feed. Er staan al een stuk of 10 nieuwtjes in de RSS-feed voor de maanden november en december, met onder andere tips hoe je extra informatie kunt bijvoegen als je een iPhone-applicatie ter goedkeuring aanbiedt en het beheren van je lijst met geregistreerde iPhones. De nieuwtjes, tips en aankondigingen zijn ook via een webpagina te lezen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 december 2009 om 9:39
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.