iBobber: Slimme dobber met iOS-app voor de fanatieke visser

Een vis vangen wordt een stuk gemakkelijker met een iBobber in het water. Deze slimme dobber maakt verbinding met je iDevice en vertelt precies waar en hoe diep de vissen zitten.

Een hengeltje uitgooien is voor veel mensen een manier om even te ontspannen en je iPhone juist niet te gebruiken. Urenlang naar een plas water staren zonder iets te vangen is echter ook geen pretje, dus kan deze kleine gadget alsnog een uitkomst zijn. De iBobber hoef je immers alleen in het water te smijten om hem zijn werk te laten doen.


iBobber-app

Naast lampen en deursloten zijn ook dobbers tegenwoordig ‘smart’, zo bewijst de iBobber. Dit kleine bolletje kun je met je iPhone of iPad verbinden en daarna zonder problemen het water in gooien. De iBobber kan tot op honderd meter afstand probleemloos gegevens uitwisselen met je iDevice, dus je kunt hem met een gerust hart op afstand laten ronddrijven.

iBobber: ingebouwde sonar

Dankzij de ingebouwde sonar zie je op het scherm van je iDevice waar de meeste vis zit en hoe diep ze zwemmen. De oplaadbare batterij van de iBobber houdt het tien uur vol en is op te laden via een speciaal oplaadstation.

Daarnaast kun je de bijbehorende app gebruiken om via GPS je favoriete visplekken op te slaan en via het logboek je vangst in kaart brengen. Ook ondersteunt de app de Apple Watch, zodat je met een blik op je pols kunt zien of er een grote vangst in aantocht is. Terwijl de dobber het water afspeurt kun jij je rustig focussen op je iDevice, bijvoorbeeld om Ridiculous Fishing te spelen.

iBobber bestellen

Op de website van de visgadget staan verschillende Europese adressen waar je een exemplaar kunt bestellen, waaronder Amazon. Bij alle kanalen ligt de prijs rond de 99 euro. De iBobber-app kun je gratis uit de App Store hengelen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 augustus 2015 om 11:00
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.