AppEvent: Zoetwatervissen van Nederland vandaag gratis

De app Zoetwatervissen van Nederland is momenteel gratis te krijgen. De app bevat gegevens over 40 inheemse vissoorten en 31 geïmporteerde vissoorten. AppEvent geeft hem gratis weg.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zoetwatervissenAppEvent heeft vandaag gekozen voor een vissengids. In de veldgids ‘Zoetwatervissen van Nederland’ kun je opzoeken welke vis er aan je hengel hangt. De app bevat gegevens van 41 inheemse vissoorten, plus 30 vissoorten die in Nederland zijn geïntroduceerd. Je vindt informatie over uiterlijk, gelijkende soorten, verspreiding, leefwijze, voortplanting en wetgeving. Ook kun je stapsgewijs bepalen om welk type vis het gaat via de determinatiesleutel. Deze app is nu gratis, maar de serie is nog veel groter. Er zijn bijvoorbeeld aparte gidsen over vogels van Europa, tuinvogels, roofvogels, vlinders, reptielen en amfibieën. En er zijn nog meer gidsen voorbereiding.

De apps zijn ontwikkeld in het kader van het EU-project KeyToNature, dat als doel heeft om flora- en fauna-informatie toegankelijker te maken.

Zoetwatervissen van Nederland (vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2011, 13:38
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, natuur, vissen, watersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.