Vangsten krijgt Battle-functie: welke sportvisser vangt de beste vis?

De sportvisser app Vangsten voor iPhone heeft een nieuw design en een Battle modus: vergelijk je vangst tegen een vismaat.

Vangsten sportvis app iPhoneDe sportvissersapp Vangsten timmert lekker aan de weg. De nieuwe update 4.0 zorgt voor een volledig nieuw ontwerp van de applicatie, uitgevoerd in blauw-wit en afgestemd op iOS 7. In de app kunnen sportvissers hun vangsten delen met andere gebruikers en worden statistieken bijgehouden over wat er door de gemeenschap wordt gevangen. Opzienbarend aan de update is de nieuwe Battle-functie, waarin je een wedstrijd aangaat met een vismaat.

Wie haalt de meeste verschillende witvissen uit het water? Wie vangt de grootste binnen een aangeduide tijd? Dat kunnen doelen zijn van een Battle, die je aangaat tegen één andere sportvisser die zich in Vangsten heeft aangemeld. Net als bij een ‘normale’ sessie vissen, kunnen vangsten worden gelogd met de vissoort, de lengte, het gewicht, de aas en een foto om de vangst te bewijzen. Vangsten worden op rij gezet in het tabblad Actueel, of ze nou binnen of buiten een Battle worden gedaan. De beste worden uitgelicht op de hoofdpagina Mooiste.

Vangsten iPhone barometer Vangsten nieuwe vis loggen

In Vangsten 4.0 voor de iPhone zijn foto’s van andermans vangsten nu in te zoomen, werden fouten verholpen en kan je nu ook je sessie loggen met een start- en stopknop. Vangsten maakt sier met een barometer die laat zien hoe gunstig het is om nu te vissen, een overzicht van vismaten, statistieken over recent gevangen vissen in de gemeenschap en de invoeging van een buienradar. Je hebt een lidmaatschap op de SVR nodig om alle functies in Vangsten te gebruiken.

Downloaden: Vangsten (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Lees over meer iPhone-apps voor vissen met onze artikeltag

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2014, 15:03
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerp vissen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.