Bolle Photo: fotoprinter voor de iPhone

Met de komst van AirPrint is het eigenlijk niet meer logisch om een aparte printer voor je iPhone aan te schaffen. Maar wie toch graag een apart fotoprintertje voor de iPhone heeft, kan in Engeland voor £120 eentje aanschaffen. De Bolle BP-10 Photo Printer is tegelijk een dock om je iPhone op te laden. Hij […]

bolle fotoprinterMet de komst van AirPrint is het eigenlijk niet meer logisch om een aparte printer voor je iPhone aan te schaffen. Maar wie toch graag een apart fotoprintertje voor de iPhone heeft, kan in Engeland voor £120 eentje aanschaffen. De Bolle BP-10 Photo Printer is tegelijk een dock om je iPhone op te laden. Hij print de foto’s direct vanaf je iPhone in een A6-formaat (4 x 6 inch).

Er is een gratis app Bolle Photo verkrijgbaar om fotocollages van 4 of 10 foto’s samen te stellen. Je kunt er ook nieuwe foto’s mee maken of een van de foto’s uit je camerarol mee selecteren, om vervolgens een afdruk te maken.

bolle bp-10De printer kan meerdere foto’s achter elkaar afdrukken. Je steekt de iPhone in de dock, geeft aan welke foto je wilt printen en drukt op de printknop. De communicatie tussen printer en iPhone verloopt via de dock connector en zoals je in onderstaand filmpje kunt zien is de printsnelheid niet al te hoog. De printer is geschikt voor de eerste generatie iPhone, iPhone 3G, 3GS en 4. Voorzover wij weten is het de eerste fotoprinter in z’n soort die op de markt komt en het zou ook meteen wel eens de laatste kunnen zijn.

Verkrijgbaar bij MobileFun.co.uk

De verkopers van de printer hebben een filmpje gemaakt om de werking van de Bolle BP-10 te demonstreren:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2010, 22:51
Categorie Accessoires
Onderwerp printer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.