Hustle Bag: iPhone opladen met handtas, clutch en portemonnee

Hustle is een nieuw Indiegogo-project, met damestassen en herenportemonnees waar een batterij bij wordt geleverd.

Hustle-Bag-with-StrapWe hadden al de Quiver, een tas die je rondom je lichaam kon dragen. Later kwam er de Everpurse bij, een iets stijlvoller tasje voor vrouwen. En nu trekken de bedenkers van de Hustle-tas alles uit de kast om hun droom te realiseren: het op de markt brengen van een serie handtassen en portemonnees met ingebouwde batterij. Het is geschikt voor de iPhone en allerlei andere smartphones.

Maar na het bekijken van de prijslijst op Indiegogo gingen we ons toch afvragen of zo’n tasje met batterij wel nodig is. Je kunt immers net zo goed een belachelijk grote batterij kopen (€69) en er vervolgens een Bag-in-Bag of ander passend tasje bij kopen, bijvoorbeeld de My Paper Bag (€29) van de Bijenkorf. Je bent dan voor nog geen honderd euro een soortgelijke oplossing, die je sneller in huis hebt en met een dubbel zo sterke batterij (11000 mAh versus 4250 mAh in de Hustle Bag).

Wil je toch meedoen aan dit Indiegogo-project: de Hustle is er in meerdere uitvoeringen en wordt vanaf in september geleverd. Je hebt keuze uit de Hustle Bag ($159), de Hustle Clutch ($139) en de Hustle Wallet ($139) – allemaal exclusief $20 voor internationale verzending vanuit Australië. Alledrie zijn ze op onderstaande foto te zien. De damestassen zijn ook verkrijgbaar in wat vrolijker kleuren, de mannenportemonnee is alleen in zwart of bruin te koop.

Hustle-Range-Darker

De meest eenvoudige uitvoering is de Hustle Bag: een glad uitgevoerd lederen tasje met afneembare schouderriem, die je los kunt dragen, maar die je ook als Bag-in-Bag in een grotere handtas kunt stoppen. De Hustle Clutch ziet er ongeveer hetzelfde uit, maar heeft een extra vak. Belangrijkste nadeel: deze is niet van echt leer, maar van imitatieleer gemaakt. Jammer, want de krokoprint-uitvoering ziet er best leuk uit. Voor de mannen is er de Hustle Wallet, een portemonnee met uitneembare middensectie. Allemaal hebben ze een 4250 mAh-batterij met usb-poort om je iPhone op te laden. Heb je een smartphone die Qi-technologie ondersteunt, dan kun je je smartphone zelfs draadloos opladen zodra je het toestel in de tas stopt. De bedenkers van de Hustle Bag hebben hun doel trouwens al behaald: er is ruim $40.000 binnen, terwijl er maar $35.000 nodig was.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2013, 17:05
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.